O fetiță de 5 ani, lovită de un automobil pe o stradă din Chișinău. Ce spun polițiștii 
Full Article 50 second read

O fetiță de 5 ani, lovită de un automobil pe o stradă din Chișinău. Ce spun polițiștii 

O fetiță de 5 ani a fost lovită de un automobil pe șoseaua Hîncești din capitală. Poliția declară că mama copilului a refuzat să fie solicitată ambulanța. La rândul lor, polițiștii menționează că au inițiat o anchetă. 

Poliția a fost alertată despre caz pe 9 aprilie, la ora 09:40. Impactul a avut loc pe șoseaua Hîncești din capitală.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un automobil de model Mercedes, condus de un șofer în vârstă de 48 de ani, a tamponat o minoră de 5 ani. Potrivit oamenilor legii, tamponarea s-a produs în afara trecerii pentru pietoni.

„Copila era împreună cu mama în vârstă de 22 ani. Mama a refuzat să fie solicitată ambulanța comunicând că nu au nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat pentru NM ofițerul de presă al poliției Natalia Stati.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: