O mașină a intrat direct în coloana oficială a lui Joe Biden. Cum se simte președintele SUA
Full Article 2 minutes read

O mașină a intrat direct în coloana oficială a lui Joe Biden. Cum se simte președintele SUA

Un vehicul din convoiul președintelui american Joe Biden a fost lovit duminică, 17 decembrie, de o mașină, în timp ce liderul de la Casa Albă părăsea sediul campanie sale din Delaware, scrie CNN. Potrivit sursei, în rezultatul coliziunii, ambele autovehicule au fost avariate.

Serviciul secret al SUA a confirmat că un vehicul din convoiul lui Biden a fost lovit de o altă mașină, în momentul în care Biden urca în mașina lui (alta decât cea lovită). Accidentul a provocat o bubuitură puternică pe stradă. Serviciul Secret al SUA a înconjurat sedanul argintiu, care a provocat accidentul, spunându-i șoferului să ridice mâinile, potrivit reporterilor care călătoreau cu liderul de la Casa Albă.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului secret, Steve Kopek, a declarat ulterior pentru CNN că accidentul nu a fost unul intenționat, or la acea vreme, în orașul Wilmington, în care s-a produs incidentul, ploua puternic.

Sursa citată precizează că personalul Serviciului Secret al SUA l-a escortat pe președintele Biden la vehiculul său, unde se afla prima doamnă Jill Biden. Serviciile secrete ale SUA susțin că, din fericire, ambii soți Biden se simt bine și se află în siguranță.

Soții Biden vizitaseră sediul de campanie al președintelui pentru 2024, salutând angajații la o happy hour de sărbători. A fost prima vizită a președintelui de când angajații au început să lucreze în biroul din Wilmington, în vară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: