O nouă conducere la Agenția de Investiții. Alaiba: Tot mai mulți oameni lasă joburi bine plătite, revin din diaspora, și se pun pe treabă
Full Article 2 minutes read

O nouă conducere la Agenția de Investiții. Alaiba: Tot mai mulți oameni lasă joburi bine plătite, revin din diaspora, și se pun pe treabă

Directorul executiv al Startup-Moldova, Natalia Bejan, a devenit șefă a Agenției de Investiții. Informația a fost confirmată pe 14 noiembrie de către ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării Dumitru Alaiba.

Avem nou șef la Agenția de Investiții/Invest Moldova Agency. Natalia Bejan a promovat concursul. Mulți o știți pe Natalia în calitatea ei de director executiv la Startup-Moldova. Așa am cunoscut-o eu câteva luni în urmă. Natalia are experiență internațională, a lucrat ani buni în sectorul privat în Cehia și în China. Dar cel mai important – am văzut în ea competență, dedicație și dorință de a contribui”, a scris pe Facebook oficialul.

Potrivit ministrului Economiei, Natalia Bejan a absolvit ASEM, după care a făcut masterat în Economie de la Charles University din Praga. Ulterior, a făcut și studii de perfecționare la Stanford University din California.

Republica Moldova are mare nevoie de investiții. Asta este o mare parte a soluției pentru a readuce economia noastră pe creștere sustenabilă, cu locuri de muncă bine plătite, cu inovații și oportunități pentru afaceri. O să facem echipă și o să muncim împreună pentru a atinge acest scop. Mă bucur să văd că tot mai mulți oameni ies din zona lor de confort, lasă joburi bine plătite, revin din diaspora, și se pun pe treabă, muncesc cot la cot”, a conschis ministrul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: