„P.S.” – interpreta rusă Alla Pugaciova, în colaborare cu o producătoare din Ucraina, a lansat un album muzical
Full Article 3 minutes read

„P.S.” – interpreta rusă Alla Pugaciova, în colaborare cu o producătoare din Ucraina, a lansat un album muzical

Interpreta rusă Alla Pugaciova, care a părăsit țara după invazia declanşată de armata rusă în Ucraina, a lansat un nou album muzical în colaborare cu o producătoare ucraineană, scrie RBK. Albumul cu denumirea „P.S.” include 20 de piese ale artistei, printre care: „Lumânarea ardea” și „Nu-mi faceți rău, domnilor”. 

Interpreta rusă Alla Pugaciova a lansat un nou album cu denumirea „P.S.”. Albumul include piese celebre ale interpretei, în versiuni de concert – „Iubirea, asemănătoare unui vis” (Любовь, похожая на сон), „Femeia care cântă” (Женщина, которая поет), „Nu-mi faceți rău, domnilor” (Не делайте мне больно, господа), inclusiv „Lumânarea ardea” (Свеча горела). În total 20 de piese. 

Pe coperta albumului, alături de Pugaciova, este producătoarea ucraineană Natella Krapivina. Cea din urmă este cunoscută pentru colaborarea cu interpreta din Ucraina Svetlana Loboda.

Potrivit sursei, „P.S.” este disponibil pentru a fi ascultat pe Yandex.Music și Apple Music.

Ultimul album al interpretei Alla Pugaciova a fost lansat în 2008 și s-a numit „Invitație la apus”.

***

În aprilie 2022, prezentatorul Maxim Galkin a anunțat că a plecat în Israel împreună cu soția sa, Alla Pugaciova și cu copiii. Galkin a fost printre primii care a criticat invazia Rusiei în Ucraina. În urma declarațiilor, acesta a fost luat peste picior de către propagandiștii pro-Kremlin. Pe 1 mai, interpretul rus Filip Kirkorov, precedentul soț al Allei Pugaciova, i-a luat public apărarea lui Galkin și a chemat persoanele publice să înceteze „vânătoarea de vrăjitoare”.

La sfârșitul lunii august 2022, Alla Pugaciova s-a întors în Rusia. Ea nu a făcut declarații publice despre război, ci i-a criticat pe rețelele de socializare pe cei care „seamănă dușmănie”. Pe 3 septembrie, cântăreața a apărut la înmormântarea primului președinte al URSS, Mihail Gorbaciov.

În septembrie 2022, umoristul și prezentatorul TV Maxim Galkin a fost inclus în registrul persoanelor care acționează în calitate de „agent străin” în Rusia. Ministerul rus al Justiției a declarat că umoristul ar fi implicat în activități politice, în timp ce ar primi finanțare sau alte ajutoare din partea Ucrainei. Pe 4 septembrie, purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov l-a criticat pe Galkin. Jurnaliștii l-au întrebat despre atitudinea lui față de artiștii care au părăsit Rusia după începutul războiului și se întorc acum, făcând referire, în mod special, la interpreta Alla Pugaciova. „Există, într-adevăr, cei care s-au pătat literalmente cu declarații complet obscene și inacceptabile pentru toată lumea. Aceasta este o poveste diferită”, a spus atunci Peskov. „Nu am auzit nicio declarație de la Alla Borisovna Pugaciova”, a continuat el. „Soțul său a făcut declarații foarte proaste pe care le-am citit eu însumi. Galkin este „în mod clar în afara drumului” cu restul rușilor”, a spus Peskov.

Tot în septembrie, Alla Pugaciova a cerut să fie înscrisă în lista „agenților străini” în Rusia, în care figurează și Galkin.

Iar în aprilie 2023, interpreta Alla Pugaciova a fost denunțată procurorilor ruși. Artista era acuzată de un activist rus că ar finanța forțele armate ale Ucrainei.

În noiembrie 2023, Alla Pugaciova a venit cu o reacție pentru cei care au criticat-o pentru că a părăsit Rusia. Pugaciova i-a numit „invidioși” și „sclavi” și i-a îndemnat să nu-și „piardă energia” în încercările de a o distruge. „Eu mi-am îndeplinit misiunea, demult nu mai cânt”, a menționat ea. „Libertatea este principala bogăție. Și eu o prețuiesc”, a spus cântăreața rusă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: