Paznicul unui magazin din Chișinău, bătut cu ciocanul după ce le-a cerut unor tineri să nu facă gălăgie. Ce spune poliția?
Full Article 2 minutes read

Paznicul unui magazin din Chișinău, bătut cu ciocanul după ce le-a cerut unor tineri să nu facă gălăgie. Ce spune poliția?

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, paznic al unui magazin din capitală, a fost agresat fizic de un grup de tineri, după ce le-ar fi făcut observație să nu mai facă gălăgie. În rezultat, un tânăr a bătut victima cu un ciocan, după care au fugit de la fața locului. Cazul a avut loc în seara zilei de 11 iulie, pe bd. Decebal din Chișinău. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițera de presă a Poliției, Natalia Stati.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul de 38 de ani a comunicat polițiștilor că activează în calitate de agent de pază. Observând un grup de tineri că fac gălăgie, s-a apropiat și le-a făcut observație să se liniștească și să fie atenți cum își manevrează bicicletele pe lângă automobilele parcate în parcarea magazinului.

„Tinerii au început a da dovadă de un comportament agresiv. Unul din ei a luat un ciocan și a început să-i aplice bărbatului mai multe lovituri pe suprafața corpului, după care aceștia au fugit de la fața locului”, a declarat Natalia Stati pentru NM.

Poliția susține că bărbatul a beneficiat de îngrijire medicală, fără a fi, însă spitalizat.

„Polițiștii întreprind toate măsurile pentru a identifica tinerii care au comis această faptă. Totodată, bărbatului i-a fost dată îndreptare la expertiza medico-legală pentru a stabili gravitatea leziunilor cu care s-a ales”, a mai declarat Stati.

Pe caz a fost inițiata o anchetă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: