VIDEO A cerut să probeze un inel de peste 100 de mii de lei… și a fugit cu el. Tânără din Ocnița, reținută
Full Article 1 minutes read

VIDEO A cerut să probeze un inel de peste 100 de mii de lei… și a fugit cu el. Tânără din Ocnița, reținută

O tânără în vârstă de 23 de ani din raionul Ocnița a sustras un inel de peste 100 000 de lei dintr-un magazin de bijuterii din Chișinău, însă a fost reținută, la scurt timp, de oamenii legii. Acum, femeia este cercetată penal pentru jaf și riscă de la 5 la 7 ani de închisoare. Informațiile au fost confirmate de Inspectoratul General al Poliției (IGP), într-un comunicat din 19 februarie. 

Potrivit IGP, tânăra a intrat într-un magazin din sectorul Centru al capitalei, unde s-a dat drept potențială clientă, a luat un inel pentru a-l măsura, după care a fugit cu el într-o direcție necunoscută. Valoarea bijuteriei se ridică la 101 900 de lei.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală au fost ridicate și imaginile de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul infracțiunii.

În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au identificat și reținut suspecta. Iar bunul a fost recuperat și returnat administrației magazinului.

Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 7 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: