Promoție la Leasing Auto, simte magia sărbătorilor de iarnă
Full Article 2 minutes read

Promoție la Leasing Auto, simte magia sărbătorilor de iarnă

Împreună cu FinComBank, întâlnește noul an la volanul propriului tău automobil! Cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă, venim în întâmpinarea clienților cu o super ofertă de finanțare la Leasing Auto. Doar între 15 decembrie 2021 – 15 februarie 2022, te bucuri de o rată a dobânzii de doar 4,5%.

Au rămas zile numărate până vom păși în noul an și, pentru că vrem să încurajăm visele și necesitățile clienților noștri, venim în întâmpinarea lor cu cea mai tare promoție de sărbători la finanțarea în Leasing. Oferta dată este valabilă la procurarea unui automobil nou din saloanele auto ale dealerilor oficiali din țară și îi va permite clientului să beneficieze de cea mai avantajoasă finanțare în leasing, la cele mai atractive condiții.”, a menționat Viorica Daud, Coordonator Serviciul Leasing, FinComBank.

Condiții și beneficii Leasing Auto de la FinComBank:

  • Rata dobânzii de doar 4,5%;
  • Perioada până la 48 de luni;
  • Asigurare Full CASCO;
  • Poți pleca peste hotare cu autoturismul ori de câte ori dorești, fără perfectarea foilor de parcurs sau a procurilor.

Cum funcționează leasingul?

Alege autoturismul dorit din saloanele auto ale dealerilor oficiali din Moldova, semnează contractul de leasing în subdiviziunile FinComBank, înmatriculează autoturismul și pleacă acasă cu autoturismul deja asigurat și cu dispoziție excelentă!

Pentru a beneficia de ofertă, aportul tău personal este de la 40% din costul vehiculului. Iar dacă ești în căutarea unui autoturism cu parcurs, accesează mai multe detalii AICI.

Cu FinComBank, visele prind culoare și mai rapid! Alege autoturismul dorit și întâmpină anul 2022 alături de el.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: