Renato Usatîi cheamă bălțenii să îl privească în ochi. Își va prezenta raportul de activitate (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Renato Usatîi cheamă bălțenii să îl privească în ochi. Își va prezenta raportul de activitate (VIDEO)

Primarul municipiului Bălți Renato Usatîi a învitat locuitorii orașului, pe 2 septembrie, la o întâlnire în fața Primăriei. Edilul urmează să-și prezinte raportul de activitate. Într-un live difuzat pe 16 august pe Facebook, Usatîi a menționat că nu și-a schimbat decizia cu privire la demisie.

Usatîi urmează să-și prezinte, pe 2 septembrie, raportul de activitate în calitate de primar al mun. Bălți.

„Aș vrea să vă prezint realizările în calitate de primar, să vă relatez ce s-a făcut, ce am reușit să implementez împreună cu echipa mea, pe durata întregului mandat. Consider că va fi corect să ne privim în ochi unii pe alții”, a precizat edilul.

Primarul de Bălți a comentat informațiile din presă, cu privire la declarațiile sale.

„S-au făcut multe speculații în presă cu privire la demisia mea din funcția de primar de Bălți. Unii au scris că Usatîi s-a răzgândit. Eu știu ce spun, am o poziție care, în opinia mea, nu poate fi schimbată. Și în transmisiune video am spus clar că mă voi întâlni cu bălțenii și vom discuta”, a mai spus Usatîi.

Amintim că, pe 12 iulie, după publicarea rezultatelor finale în urma alegerilor parlamentare, Renato Usatîi a anunțat că demisionează din funcția de primar de Bălți și din fruntea formațiunii „Partidul Nostru”. Usatîi a dat de înțeles că este dezamăgit de faptul că locuitorii mun. Bălți au votat în majoritate pentru Partidul Socialiștilor. Ulterior, în fața Primăriei Bălți au fost organizate mai multe manifestații în susținerea lui Usatîi.

„Fiecare din noi și-a făcut propria alegere pe 11 iulie și fiecar va trăi cu aceasta. Eu recunosc alegerea majorității bălțenilor și vă rog să o respectați pe a mea. Vă îndemn să nu mai participați la mitinguri în susținerea mea. Alegerea a fost făcută. Vă rămâne doar să o conștientizați”, a spus Usatîi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: