Replica lui Ion Chicu pentru liderul PAS: „Țâfna Maiei depășește orice limită”
Full Article 1 minutes read

Replica lui Ion Chicu pentru liderul PAS: „Țâfna Maiei depășește orice limită”

Premierul Ion Chicu o acuză, din nou, pe lidera Partidului Acțiune și Solidaritate de obstrucționarea activității guvernului. Într-o postare publicată pe 6 iulie, șeful executivului a notat că aceasta nu se gândește la oameni.

„Țâfna Maiei depășește orice limită. Dacă s-ar gândi măcar un pic la oameni, n-ar obstrucționa activitatea guvernului și ar permite cetățenilor să obțină acel suport financiar atât de necesar pentru ei. Nu, Maia Sandu, rectificarea de buget trimisă în Parlament nu prevede nimic referitor la Arena Chișinău. Demonstrezi contrariul? Da, Maia Sandu, în proiectul pe care-l torpilați în Parlament sunt incluse acele 100 mln euro asistență financiară de la Uniunea Europeană. Demonstrezi contrariul?”, a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook.

Tot astăzi, șeful executivului a acuzat-o pe Maia Sandu că blochează intenționat acordarea ajutorului macrofinanciar din partea Uniunii Europene, în mărime de 100 mln euro.

Precizăm că ședința de astăzi a parlamentului a eșuat, din lipsă de cvorum, la fel ca și întrunirile de joi și vineri. Prim-ministrul Ion Chicu nu a putut, astfel, să prezinte proiectele de lege pentru care guvernul vrea să-și angajeze răspunderea.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: