Compania TAROM a suspendat toate cursele aviatice comerciale cu Republica Moldova
Full Article 1 minutes read

Compania TAROM a suspendat toate cursele aviatice comerciale cu Republica Moldova

Compania TAROM a suspendat toate cursele aviatice comerciale cu Republica Moldova până pe 15 august. Potrivit unui anunț publicat pe 21 iulie pe pagina de facebook a companiei, au fost, de asemenea, suspendate zborurile din și spre Egipt, Iordania, Serbia, Turcia și Liban. 

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Mai multe detalii găsiți pe site-ul companiei.

Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale).

INFORMARE #IMPORTANTĂ PENTRU PASAGERII #TAROMDragi pasageri, Că urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către…

Posted by TAROM on Tuesday, 21 July 2020

Ieri, 21 iulie, Ambasada României în Republica Moldova a anunțat că, începând cu data de 21 iulie 2020, prin Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, se instituie măsura carantinei pentru persoanele care sosesc în România din ţările/zonele de risc epidemiologic ridicat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: