Andrei Năstase face bilanțul după închiderea secțiilor de votare: „A fost o campanie transparentă, am spus oamenilor adevărul”
Full Article 2 minutes read

Andrei Năstase face bilanțul după închiderea secțiilor de votare: „A fost o campanie transparentă, am spus oamenilor adevărul”

Andrei Năstase a făcut totalurile campaniei sale electorale. Acesta susține că a demonstrat că nu vrea să obțină voturi cu orice preț și că a fost sincer. El a atras atenția că contracandidații săi au utilizat „războiul hibrid” în calitate de instrument pentru a manipula alegătorii.

După închiderea secțiilor de votare, candidatul Platformei DA le-a mulțumit tuturor celor care au participat la scrutin, dar în mod special celor care și-au dat votul pentru el.

„A fost o campanie transparentă, am spus oamenilor adevărul. În nume personal și al echipei Platformei DA mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot și au contribuit la edificarea democrației. Mulțumesc în mod deosebit celor care mi-au acordat votul și au decis să aibă încredere în proiectul „Moldova de mîine””, a declarat Andrei Năstase.

Andrie Năstase susține că „războiul hibrid” a fost utilizat în calitate de instrument de către unii candidați la funcția de președinte.

„Propaganda, manipularea prin sondaje trucate perioade îndelungate de timp și fake news-ul promovat zilnic nu a lipsit din arsenalul celor care își doresc să câștige președinția Republicii Moldova cu orice preț. Regret enorm că adevărul a fost din nou pus între paranteze de către toți ceilalți actori ai acestei campanii electorale. Marea noastră tristețe este că minciuna și manipularea s-a regăsit de această dată în arsenalul celor care până mai ieri simulau slujirea adevărului”, a mai spus Năstase.

***

Secțiile de votare din Republica Moldova s-au închis la ora 21:00, însă programul unora dintre ele poate fi prelungit cu cel mult două ore, în cazul în care nu toți alegătorii au reușit să își exercite dreptul la vot. Prezența la vot la ora 21:00 constituie 42,7%, adică peste 1,2 mln de oameni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: