Cod galben de vânt puternic în toată țara: când va intra în vigoare
Full Article 40 second read

Cod galben de vânt puternic în toată țara: când va intra în vigoare

Meteorologii au emis cod galben de vânt puternic. Avertizarea este valabilă pe întreg teritoriul Republicii Moldova, începând cu ora 8 a zilei de 29 martie. 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova a anunțat că pe 29 martie, începând cu ora 8 și până la 18 seara, se vor înregistra intensificări ale vântului. Meteorologii au emis Cod galben.

„În intervalul menționat se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s”, au comunicat reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic.

Cod galben de vânt puternic în toată țara: când va intra în vigoare

Facebook/Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: