VIDEO „Dimpotrivă, este foarte dificil pentru bărbați”. Cui îi este mai ușor să își facă o carieră în Moldova: femeilor sau bărbaților?
Full Article 30 second read

VIDEO „Dimpotrivă, este foarte dificil pentru bărbați”. Cui îi este mai ușor să își facă o carieră în Moldova: femeilor sau bărbaților?

Diferența salarială între bărbați și femei rămâne un indicator clar al inegalității de gen în țara noastră. Potrivit statisticilor, discrepanța între salariile medii ale sexului frumos și al celui puternic din țara noastră este de 15%, iar bărbații sunt plătiți mai mult. Am întrebat locuitorii Chișinăului cu privire la dificultățile pe care le întâmpină femeile pentru creșterea în carieră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: