Scandal în naționala de fotbal cehă în ajunul meciului cu Moldova: 3 jucători au fost excluși pentru că s-au îmbătat
Full Article 2 minutes read

Scandal în naționala de fotbal cehă în ajunul meciului cu Moldova: 3 jucători au fost excluși pentru că s-au îmbătat

În ajunul meciului cu Moldova pentru calificarea la Campionatul European de Fotbal (EURO 2024), trei dintre cei mai experimentați jucători cehi au fost excluși din echipa națională. Potrivit presei, cei trei jucători au fost suspendați pentru că erau în stare de ebrietate, ceea ce încalcă regulamentul intern al echipei naționale cehe. Informația a fost raportată pe 19 noiembrie de moldfootball.com.

Publicația, care face referire la o rețea de socializare a Federației Cehe de Fotbal, a relatat că trei jucători au părăsit cantonamentul echipei naționale cu o zi înainte. Este vorba despre fundașul Jakub Brabec de la echipa greacă „Aris Salonic” (41 de meciuri pentru echipa națională, 2 goluri), fundașul de la West Ham United Vladimir Coufal (40 de meciuri, 1 gol) și atacantul clubului Sparta Praga Jan Kuchta (20 de meciuri, 3 goluri).

Potrivit iSport, în timp ce restul jucătorilor se refăceau după meciul din 17 noiembrie, cu Polonia, Brabec, Coufal și Kuchta au mers la celebrul club Belmondo din centrul orașului Olomouc, unde au fost fotografiați consumând alcool.

Deocamdată nu se știe dacă acești jucători vor fi înlocuiți de alții.

***

Amintim că, pe 17 noiembrie, la Chișinău, a avut loc meciul de fotbal dintre naționalele Moldovei și Albaniei. Acesta s-a finalizat la egalitate, cu scorul 1:1. Astfel, echipa Moldovei va juca ultimul meci din cadrul calificărilor pentru EURO 2024 pe 20 noiembrie, în deplasare, cu Cehia. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: