După cei din PSRM, și deputații PDM vor dona pentru reconstruția Filarmonicii Naționale. Cu ce sume vor contribui parlamentarii?
Full Article 1 minutes read

După cei din PSRM, și deputații PDM vor dona pentru reconstruția Filarmonicii Naționale. Cu ce sume vor contribui parlamentarii?

După deputații socialiști, și democrații donează pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale. Deputații PDM vor dona 110 mii de lei. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele PDM, Monica Babuc, în cadrul teledon-ului „Salvați Filarmonica!” de la postul public de televiziune, dedicat strângerii de fonduri pentru reconstrucția edificiului Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” din Chișinău.

Menționăm că și deputații din Partidul Socialiștilor (PSRM) au anunțat că vor dona 5 mii de lei din salariile lor pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale. Banii vor fi transferați într-un cont special deschis de Ministerul Finanțelor.

Incendiul din Filarmonica Națională, care a avut loc pe 24 septembrie, a distrus practic în totalitate interiorul cladirii. Președintele Igor Dodon a spus că aceasta nu poate fi restaurată, dar că în acel loc va fi construită o nouă clădire a Filarmonicii.

Amintim că Guvernul a deschis un cont bancar pentru transferul mijloacelor bănești sub formă de donație pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: