„Sunt presiuni enorme de pe intern, inclusiv de pe extern”. Igor Dodon, despre alegerile prezidențiale din această toamnă
Full Article 1 minutes read

„Sunt presiuni enorme de pe intern, inclusiv de pe extern”. Igor Dodon, despre alegerile prezidențiale din această toamnă

Președintele țării, Igor Dodon afirmă că atât din interiorul Republicii Moldva, cât și din exteriorul țării sunt exercitate presiuni pentru ca Maia Sandu să obțină susținere la alegerile prezidențiale din această toamnă. Declarațiile au fost făcute de șeful statului în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”, astăzi, 5 martie.  

„Avem alegeri prezidențiale în luna noiembrie. Unii s-au grăbit să-și anunțe candidatura. De ce? Lucrul acesta este simplu, pentru că sunt presiuni enorme de pe intern, inclusiv de pe extern ca din nou toți să o susțină pe Maia Sandu. Este decizia lor personală”, a declarat Dodon.

„Cei care vor să participe la prezidențiale, vin cu un mesaj către dvs. Eu încă nu particip în campania prezidențială. Dacă vom lua decizia, vom participa, dar haideți să veni cu ceva pentru oameni, nu împotriva cuiva. Am văzut declarații că toți își pun ca scop să meargă împotriva lui Dodon”, a mai spus șeful statului.

Amintim că miercuri, 4 februarie, PSRM a anunțat că invită PDM la discuții, în vederea creării unei coaliții de guvernare. După ședința Consiliului Politic al partidului, PDM a anunțat că acceptă invitația.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: