Fetița de doi ani, ucisă cu deosebită cruzime: câți ani va sta după gratii bărbatul acuzat de omor?
Full Article 2 minutes read

Fetița de doi ani, ucisă cu deosebită cruzime: câți ani va sta după gratii bărbatul acuzat de omor?

Bărbatul acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor intenționat, comis cu o deosebită cruzime, asupra unei fetițe în vârstă de 2 ani, a fost condamnat la 13 ani și patru luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis. O decizie în acest sens a fost luată de magistrații Judecătoriei Chișinău, cu sediul Buiucani pe 24 octombrie.

Tânărul a fost învinuit că, împreună cu o femeie, în octombrie 2021, aflându-se într-un apartament din sectorul Ciocana al capitalei, în care se afla și fetița în vârstă de 2 ani, lăsată în custodia lor de mama acesteia, cu deosebită cruzime, i-au aplicat victimei minore multiple lovituri. Aceștia au împuns-o cu pixul și furculița în partea posterioară a gâtului și pe spate, cauzându-i dureri și suferințe fizice.

De asemenea, copilei i-au fost aplicate mai multe lovituri cu mâinile și picioarele, cu un obiect dur, pe toată suprafața corpului ce au determinat decesul minorei, amintește Procuratura.

Ulterior, în scopul ascunderii urmelor infracțiunii, au dus corpul neînsuflețit al copilului, în fâșia forestieră adiacentă străzii Uzinelor din municipiul Chişinău.

Procuratura informa anterior că cauza penală în privința bărbatului a fost disjunsă într-un dosar separat și se examina în procedură generală, întrucât acesta pleda nevinovat.

Pe tot parcursul efectuării urmăririi penale pe caz, cât și judecării cauzei penale, inculpatul s-a aflat în arest preventiv.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel, la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Pe 7 aprilie 2022 și femeia acuzată de complicitate la omorul fetiței de 2 anil, a fost condamnată la 12 ani de închisoare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: