Tarife de roaming reduse cu țările UE, pentru moldoveni. Alaiba: „Vom vorbi cu cei dragi la prețuri mai mici”
Full Article 2 minutes read

Tarife de roaming reduse cu țările UE, pentru moldoveni. Alaiba: „Vom vorbi cu cei dragi la prețuri mai mici”

Republica Moldova beneficiază din 21 decembrie, curent, de tarife de roaming mai mici. Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, anunță că ofertele sunt valabile pentru toate cele 30 de țări din Spațiul Economic European, inclusiv România, Franța, Germania, Italia, Spania, Polonia și alte state membre.

„De astăzi, vom vorbi cu cei dragi și accesa internetul în roaming în Europa la prețuri mai mici. Doi dintre cei trei operatori de telefonie mobilă din Republica Moldova au lansat oferte avantajoase pentru serviciile de voce și date mobile în roaming în Europa. Indiferent de operatorul pe care îl utilizezi, poți beneficia de tarife reduse semnificativ”, a scris ministrul Economiei pe pagina sa de Facebook.

Alaiba susține că reducerea tarifelor de roaming este un „pas important” în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, dar și un semn că țara noastră „se apropie tot mai mult de standardele europene”.

„Roamingul în Europa mai ieftin este o oportunitate pentru diaspora să rămână conectată cu cei dragi de acasă, pentru investitori să dezvolte afaceri și pentru turiști să exploreze noi destinații. Nu ne oprim aici. Mai avem de lucru până atingem #RoamLikeAtHome, dar acest pas este un început bun”, a mai scris oficialul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: