Sprijin în valoare de $500 mii pentru inovație. Alaiba a spus cum moldovenii pot accesa granturi
Full Article 2 minutes read

Sprijin în valoare de $500 mii pentru inovație. Alaiba a spus cum moldovenii pot accesa granturi

Fondul Western NIS Enterprise (WNISEF) oferă Republicii Moldova o finanțare în valoare totală de 500 mii de dolari, anunță ministrul Dezvoltării Economice, Dumitru Alaiba. Oficialul susține că banii vor f redirecționați pentru punerea în aplicare a Programului de susținere a inovațiilor digitale și a start-up-urilor tehnologice, care are drept scop să susțină inovația și să promoveze dezvoltarea economică durabilă în țara noastră.

„Cu acest program, oferim finanțare start-up-urilor tehnologice și IMM-urilor pentru a transforma ideile inovatoare în realitate. Finanțarea nerambursabilă poate acoperi până la 80% din costurile proiectului investițional, dar suma maximă nu va depăși 500.000 lei, cu o contribuție proprie de minim 20%. Sprijinim dezvoltarea mediului de afaceri din Moldova și contribuim la creșterea economică a țării”, anunță Ministrul Dumitru Alaiba.

Pentru cei interesați, înscrierea în Program se poate face online, completând formularul: https://survey.odimm.md/aplica/#/180.

Mai multe detalii despre Program: https://www.oda.md/ro/granturi/start-uri-tehnologice

„Vă încurajez să aplicați la acest program și să ne ajutați să construim un viitor mai inovator și mai durabil. Vă așteptăm cu ideile voastre. Mulțumesc partenerilor noștri care nu susțin și ajută să implementăm noi măsuri și programe care să asigure un mediu favorabil și sustenabil pentru antreprenorii noștri”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: