Toate localitățile rămase fără lumină după ninsorile abundente au fost reconectate la energia electrică. Precizările Premier Energy
Full Article 2 minutes read

Toate localitățile rămase fără lumină după ninsorile abundente au fost reconectate la energia electrică. Precizările Premier Energy

Alimentarea cu energie electrică a fost restabilită în toate localitățile din Moldova în care aceasta a fost întreruptă din cauza din cauza ninsorilor abundente din weekend. Informația a fost confirmată Premier Energy, furnizorul care deservește consumatorii din centrul și sudul țării, într-un comunicat din 29 noiembrie.

Potrivit informațiilor, la ora 17:00, au fost reconectați la energia electrică toți cei 129 000 de consumatori din raioanele de centru și sud ale țării, care au rămas fără lumină din cauza intemperiei.

Reprezentanții Premier Energy au declarat că încă există zone de risc unde pot fi conductori rupți. În acest context, cetățenii sunt îndemnați să respecte următoarele reguli de securitate electrică:

– ocoliți și nu atingeți conductoarele electrice căzute avariat la pământ sau care atârnă accidental de pe piloni, copaci sau diferite construcții;
– marcați la distanță locul rupturii conductorului electric şi securizați perimetrul acestuia până la intervenția electromontorilor pentru a restricționa astfel accesul persoanelor şi a animalelor domestice în zona de risc de electrocutare;
– monitorizați cu strictețe local aflării copiilor și instruiții copiii să se comporte precaut în această situație;
– despre orice incident informați urgent operatorul de distribuție la telefonul Serviciului 24h – 022-43-11-11 sau la cel local, indicat în factură.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: