Un avion de pe cursa Chișinău-București ar fi fost lovit de fulger. S-a întors din drum și a aterizat de urgență în România
Full Article 50 second read

Un avion de pe cursa Chișinău-București ar fi fost lovit de fulger. S-a întors din drum și a aterizat de urgență în România

Momente tensionate la bordul unui avion TAROM. Aeronava care decolase cu destinația Chișinău a revenit la Otopeni după ce ar fi fost lovită de un fulger, scrie Digi24.

Potrivit site-ului boarding-pass, decolarea a avut loc la ora 22:10. O oră mai târziu, avionul a revenit pe pistă. Piloții ar fi anunțat că trebuie să se întoarcă de la jumătatea drumului, din cauza unei defecțiuni tehnice. Aceștia ar fi transmis controlorilor de zbor că aeronava ar fi fost lovită de un fulger.

Sursa citată scrie că aterizarea de urgență a avut loc fără incidente, iar pasagerii au fost preluați de o altă aeronavă, care a decolat la jumătate de oră după miezul nopții.

Călătoria cu avionul de la București la Chișinău durează o oră și 10 minute.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: