Un bărbat a căzut de la etajul 6 al Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău. Ce spun polițiștii 
Full Article 50 second read

Un bărbat a căzut de la etajul 6 al Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău. Ce spun polițiștii 

Un bărbat, în vârstă de 68 de ani, a căzut de la etajul șase al Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău. Pentru NM, ofițerul de presă al Poliției capitalei Natalia Stati a menționat că bărbatul a decedat. 

Polițiștii au fost sesizați despre caz pe 22 ianuarie.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor.

În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că bărbatul de 68 de ani a căzut de la etajul 6 al Institutului de Medicină Urgentă.

„La examinarea de către medicul legist nu au fost depistate urme de violența decât leziuni caracteristice căderii de la înălțime”, a comunicat reprezentanta Poliției capitalei.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizei și stabilirea cauzei decesului.

Totodată a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: