A turnat motorină peste lemne și a aruncat un chibrit. Bebeluș de 9 luni și mama sa, spitalizați cu arsuri la Cahul
Full Article 2 minutes read

A turnat motorină peste lemne și a aruncat un chibrit. Bebeluș de 9 luni și mama sa, spitalizați cu arsuri la Cahul

Un bebeluș de nouă luni și mama sa, în vârstă de 24 de ani, au ajuns la spital cu arsuri pe mâini și față, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Potrivit sursei citate, deflagrația a avut loc după ce mama ar fi încercat să aprindă lemnele din sobă cu motorină. Cazul a avut loc în seara zilei de 25 octombrie, în localitatea Lucești din raionul Cahul.

Potrivit IGSU, tânăra în vârstă de 24 de ani, dar și copilul acesteia de 9 luni, au suferit diverse arsuri în timpul aprinderii focului în sobă cu un lichid ușor inflamabil.

„După ce femeia a stropit lemnele din sobă cu motorină și a aprins un chibrit a avut loc o deflagrație, iar în consecință aceasta și copilul aflat în apropiere s-au ales cu arsuri în regiunea feții și mâinilor” – anunță IGSU.

La fața locului a intervenit un echipaj al serviciului de asistență medicală, care a acordat îngrijirile de rigoare. „La moment persoanele se află sub supravegherea medicilor în stare stabilă” – mai precizează sursa citată.

În cazuri excepționale, cetățenii sunt îndemnați să apeleze imediat Serviciul de urgență 112.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: