Un polițist ar fi pretins 4000 de lei de la un taximetrist. Ce spun procurorii, urmare a unor percheziții 
Full Article 2 minutes read

Un polițist ar fi pretins 4000 de lei de la un taximetrist. Ce spun procurorii, urmare a unor percheziții 

Un angajat al Batalionului Comrat din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) este bănuit că ar fi pretins 4000 de lei de la un taximetrist. 

Procuratura Anticorupție a anunțat, pe 29 iunie, că procurorii oficiului Sud al Procuraturii Anticorupție și ofițerii Direcției generale teritoriale Sud a CNA au desfășurat percheziții la sediul Batalionului Comrat al Direcției de patrulare Sud a INSP.

Acțiunile de urmărire penală au loc într-o cauză în care un angajat al Inspectoratului Național de Siguranță Publică este cercetat penal pentru pretinderea de mijloace bănești de la un conducător auto. Potrivit denunțătorului, pe 5 iunie, polițistul ar fi estorcat 4000 de lei de la acesta pentru a nu-i întocmi proces-verbal cu privire la contravenție pentru încălcarea Regulamentului circulației rutiere”, susțin procurorii.

În urma denunțului, ofițerii Direcției generale teritoriale Sud a CNA au inițiat investigații, iar în cadrul acestora a fost identificat încă un caz de pretindere de mită în sumă de 5000 de lei de la un alt conducător auto.

Astăzi, angajatului Batalionului Comrat al Direcției de patrulare Sud a INSP i-a fost adusă la cunoștință ordonanța de bănuit, acesta urmând a fi cercetat în stare de libertate”, au adăugat procurorii.

Se menționează că în cadrul perchezițiilor au fost ridicate mai multe materiale care au tangență cu cazul investigat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: