Un tânăr din Grigoriopol, plasat în arest. Nu s-a autoizolat după ce a fost în dreapta Nistrului
Full Article 2 minutes read

Un tânăr din Grigoriopol, plasat în arest. Nu s-a autoizolat după ce a fost în dreapta Nistrului

Un tânăr din Grigoriopol a fost plasat în arest pe un termen de 15 zile după ce, timp de o săptămână, a încălcat repetat regimul de autoizolare, pe care urma să-l respecte timp de 14 zile. Despre aceasta anunță autoritățile de la Tiraspol, într-un comunicat

Autoritățile din stânga Nistrului menționează că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a mers pe 3 aprilie în dreapta Nistrului, iar când a revenit în regiune, după completarea fișei epidemiologice, urma să respecta regimul de autoizolare timp de două săptămâni. Însă, pe 6 aprilie, regimul a fost încălcat, iar tânărul a fost sancționat administrativ.

Duminică, bărbatul din nou nu a respectat autoizolarea, mergând la magazin după țigări. În drum spre magazin, tânărul a fost oprit de polițiști, iar ca urmare i-a fost aplicată o sancțiune mai dură – arestul administrativ.

Autoritățile de la Tiraspol raportează 152 de cazuri confirmate de COVID-19 și șapte decese asociate noului tip de coronavirus. O pacientă a fost declarată vindecată.

Administrația din stânga Nistrului a decretat stare de urgență, iar persoanele care revin în regiune, chiar și din dreapta Nistrului, sunt plasate în autoizolare.

Amintim că, pe 3 aprilie, doi șoferi de ambulanță de la Molovata Nouă au fost plasați în arest administrativ pentru 15 zileBărbații erau acuzați că au ocolit postul de control intern, pentru a nu fi plasați în carantină pentru 14 zile. Mai mult, aceștia ar fi intrat în contact cu o femeie din dreapta Nistrului care s-ar fi întors recent din Italia. Pe 9 aprilie, după ce cazul a căpătat rezonanță, aceștia au fost eliberați. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: