VB Talks, un podcast lansat în premieră de o bancă din Republica Moldova
Full Article 2 minutes read

VB Talks, un podcast lansat în premieră de o bancă din Republica Moldova

Victoriabank lansează astăzi podcastul VB Talks. Invitații proiectului vor fi oameni care inspiră, personalități din diferite domenii, din Republica Moldova și nu numai, de la  care veți afla lucruri inedite despre activitățile, pasiunile și trăirile lor, necunoscute până acum publicului  larg.  

„Suntem siguri că podcastul VB Talks va ține publicul în priză datorită invitaților și subiectelor care vor fi abordate. Protagoniștii vor fi oameni cunoscuți, care aduc schimbarea spre bine în domeniile în care activează. Astfel, sperăm că această inițiativă #CuPoftăDeVorbă va provoca alți oameni și va deveni totodată o extraordinară sursă de informare”,  a declarat șeful Direcției Relații cu Publicul și Marketing a Victoriabank, Sorin Bălănel.

Podcastul va putea fi urmărit atât în format video, cât și audio, pe cele mai populare platforme specializate: Spotify, Google Podcasts și Apple Podcasts, dar și pe site-ul Victoriabank, pe pagina de Facebook a Victoriabank și pe Youtube.

Moderatoarea  podcastului va fi prezentatoarea TV și actrița Dana Ciobanu.

„Mă simt onorată să fiu gazda podcastului VB Talks.  Este o nouă experiență pentru mine și vă asigur că îi voi „descoase” bine pe invitații mei pentru ca voi, spectatorii sau ascultătorii noștri, să aflați lucruri noi, despre care nici nu ați bănuit. Sper ca v-ați pregătit căștile pentru primul episod”, a spus realizatoarea podcastului VB Talks, Dana Ciobanu.

Pentru a nu rata vreuna dintre ediții, vă puteți abona la VB Talks pe Spotify, Google Podcasts sau Apple Podcasts, precum și pe paginile de socializare ale Victoriabank, inclusiv pe Youtube, pentru a urmări noutățile.

Victoriabank investește în digitalizare

În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, devine acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Investițiile în platformele digitale sunt o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Victoriabank este prima bancă care a introdus plățile cu telefonul, prin aplicația gratuită VB24 Pay, iar în 2019 plățile cu Garmin Pay. Utilizatorii de carduri își pot gestiona conturile de la distanță, prin: VB24 Web, VB24 Mobile, iar persoanele juridice prin VB24 Business. Victoriabank este inclusă în Registrul global al furnizorilor de servicii Visa în ceea ce privește securitatea plăților digitale.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: