VIDEO Accident rutier în ziua nunții. Polițiștii, alertați la Buiucani după ce două automobile s-au tamponat 
Full Article 1 minutes read

VIDEO Accident rutier în ziua nunții. Polițiștii, alertați la Buiucani după ce două automobile s-au tamponat 

Pe online au apărut imagini cu doi miri care, în ziua nunții, au nimerit într-un accident rutier. Cazul a avut loc în ajun, pe strada Alba Iulia din Chișinău. Pentru NM, reprezentanții Poliției au declarat că accidentul s-a soldat cu pagube materiale și nici o persoană nu a avut de suferit. 

Accidentul a avut loc pe 10 iunie. Oamenii legii au fost sesizați la ora 12:54.

Polițiștii au fost informați la 112 că pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani s-a produs un accident rutier, în rezultatul căruia s-au ciocnit două mijloace de transport.

Pentru NM, ofițerul de presă al poliției Natalia Stati a declarat că accidentul s-a soldat cu pagube materiale și nici o persoană nu a avut de pătimit.

La fel, potrivit reprezentantei Poliției, în accident au fost implicate un automobil de model Volkswagen și un BMW. Potrivit imaginilor de pe online, mașina în care se aflau mirii era de model Volkswagen.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, a mai precizat Stati.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: