VIDEO „Am înțeles că și după 70 există viață.” Cum funcționează „Universitatea vârstei a treia” și cine își face studiile aici
Full Article 50 second read

VIDEO „Am înțeles că și după 70 există viață.” Cum funcționează „Universitatea vârstei a treia” și cine își face studiile aici

La începutul lunii martie, în Moldova a fost dat startul unui nou curs al programului „Universitatea vârstei a treia” pentru persoanele de peste 60 de ani. Cursul are 12 ore. Lecția durează o oră și jumătate și are loc o dată sau de două ori pe săptămână. Pe parcursul cursului, 20 de persoane își îmbunătățesc abilitățile digitale și studiază tehnologiile digitale: învață să folosească un telefon, să plătească online facturile și, de asemenea, lucrează cu un psiholog. Pentru mulți dintre ei, aceasta este prima experiență de acest fel.

Echipa NewsMaker a participat la deschiderea celui de-al doilea curs și a discutat cu studenții care sunt gata să se așeze din nou în bănci, să învețe ceva nou și să se facă utili.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.




Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: