VIDEO Armata ucraineană confirmă că a distrus depozitul de muniții și baza petrolieră din Crimeea
Full Article 1 minutes read

VIDEO Armata ucraineană confirmă că a distrus depozitul de muniții și baza petrolieră din Crimeea

Forțele Armate ale Ucrainei au confirmat atacul asupra depozitului de muniție și bazei petroliere din peninsula Crimeea, anexată de Rusia, care a avut loc pe 22 iulie. Totodată, fost postat și un videoclip cu momentul detonării detonării depozitului de muniție.

„Forțele Armate au distrus o bază petrolieră și depozitele armatei ruse din Oktiabrsk, ocupat temporar (districtul Krasnogvardeisk). Glorie Forțelor Armate ale Ucrainei!”, a transmis armata ucraineană într-un comunicat.

Informația a fost confirmată și de Departamentul de comunicare strategică al biroului comandantului-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei. Structura a publicat și o înregistrare video care surprinde momentul în care depozitul de muniție este detonat.


***

Precizăm că peninsula ucraineană Crimeea, anexată de Rusia, a fost atacată în amiaza zilei de 22 iulie. În urma atacului, depozitul de muniții din districtul Krasnogvardeisk a explodat. Așa-zisele „autorități” din Crimeea au anunțat că localnicii de pe o rază de 5 km de la locul incidentului vor fi evacuați, iar traficul de pe calea ferată va fi suspendat. De asemenea, în timpul atacului au fost țintite o bază petrolieră și un aerodrom militar.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: