VIDEO Atac cu rachete asupra regiunii Odesa. Baza de odihnă „Făclia” din Zatoka a fost distrusă
Full Article 2 minutes read

VIDEO Atac cu rachete asupra regiunii Odesa. Baza de odihnă „Făclia” din Zatoka a fost distrusă

În urma unui atac cu rachete asupra regiunii Odesa, trei persoane au fost rănite. Informația a fost comunicată de președintele Administrației Militare Regionale din Odesa, Serghei Bratciuk. Totodată, se anunță că a fost distrusă baza de odihnă „Făclia” din Zatoka. 

Pe 17 august dimineața, Bratciuk a declarat că regiunea Odesa a fost bombardată cu rachete.

În urma loviturii a două rachete, un centru de odihnă și mai multe case au fost distruse. „Acolo au început incendiile”, a scris Bratciuk, pe Telegram.

Sursele Dumskaya au anunțat că rachetele au distrus baza de odihnă „Făclia” («Факел») din Zatoka, regiunea Odesa.

UPDATE: Bratciuk spune că regiunea Odesa a fost atacată cu rachete X-22. Oficialul mai menționează că patru persoane au fost rănite.

Totodată, în urma bombardamentului a izbucnit un incendiu pe o suprafață de peste 600 de metri pătrați.

Noaptea au avut loc mai multe incendii și în Nikolaev, a comunicat primarul orașului Alexandr Senkevici.

„Sunt lovituri asupra obiectelor civile, distrugeri ale clădirilor”, a spus primarul. La fel, în urma atacului a fost distrusă parțial Universitatea de Stat la Marea Neagră „Petro Mohyla”.

Șeful administrației regiunii Dnepropetrovsk Valentin Reznicenko a anunțat despre bombardarea regiunilor Krivoi Rog și Nikopol.

„Nikopol a fost atacat de 3 ori în timpul nopții. În oraș au fost distruse 6 case, mașini și o conductă de gaz”, a spus oficialul.

Ieri, în urma bombardării orașului Orihiv a murit o femeie, a anunțat șeful administrației militare regionale Alexandr Staruh. Alte 6 persoane au fost rănite, trei dintre acestea sunt angajați ai companiei de energie electrică care restaurau rețelele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: