VIDEO Petrecere cu pumni într-un restaurant din Călărași. Mai multe persoane au fost reținute și arestate
Full Article 1 minutes read

VIDEO Petrecere cu pumni într-un restaurant din Călărași. Mai multe persoane au fost reținute și arestate

Un grup de tineri s-au luat la pumni, într-un restaurant, la Călărași. Imagini video care pot afecta emoțional au fost făcute publice de portalul Pro TV Chișinău. Bărbații s-au agresat fizic cu diverse obiecte, deteriorând bunurile întreprinderii. În urma incidentului, restaurantul și-a sistat activitatea, iar agresorii sunt cercetați pentru huliganism. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițerul superior de presă al IP Călărași, Vicol Cristina.

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc în noaptea de 30 august, curent. Un conflict a degenerat în bătaie, între mai mulți bărbați, care au venit să petreacă la un restaurant din oraș. În rezultat, în urma bătăii, au fost deteriorate mai multe bunuri ale localului, care și-a sistat activitatea.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, conform art. 287 alin.3 – huliganism. În rezultat, două persoane au fost reținute pentru 72 ore. Alte două persoane au primit 30 de zile la arest la domiciliu și arest în penitenciar.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: