VIDEO Prim-ministra Italiei, aflată într-o vacanță în Albania, a plătit nota pentru turiștii italieni „idioți”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Prim-ministra Italiei, aflată într-o vacanță în Albania, a plătit nota pentru turiștii italieni „idioți”

Prim-ministra Italiei Giorgia Meloni a fost nevoită să achite nota de plată a patru turiști italieni, care au părăsit restaurantul fără să plătească. Incidentul a avut loc, pe 20 august, în orașul albanez Berat, situat pe râul Osum, transmite rainews.it

La momentul incidentului, Giorgia Meloni se afla în vacanță în Albania, iar când omologul său albanez Edi Rama i-a povestit despre un filmuleț video viral pe TikTok, în care un grup din patru persoane originare din Italia, au fugit dintr-un restaurant din Berat fără să plătească nota, care constituia circa 80 de euro.

Când a auzit, prim-ministra de la Roma i-a ordonat ambasadorului: „Du-te te rog și plătește nota pentru acești imbecili și fă o declarație! Italia nu își poate pierde respectul așa”.

În aceeași zi, ambasada Italiei la Tirana a anunțat că „în numele premierului” a plătit nota „lăsată de un grup de turiști italieni într-un restaurant din orașul Berat”.

„Italienii respectă regulile și își plătesc datoriile și sperăm că astfel de cazuri nu se vor mai repeta”, a adăugat ambasada.

Proprietarul restaurantului, într-un interviu acordat presei albaneze, și-a exprimat surprinderea față de acest incident, întrucât el consideră că prețurile sale sunt „normale”, iar turiștii i-ar fi mulțumit pentru mâncarea bună.

„Asta nu ni s-a mai întâmplat niciodată. Sperăm că vor face ceva bun cu acești bani”, a spus el.

Amintim că la Summitul Comunității Politice Europene din Moldova, din 1 iunie, premierul albanez Edi Rama a fost surprins în timp ce a îmbrățișat-o din spate și a sărutat-o pe obraz pe omologul său italian, Giorgia Meloni. Momentul a fost filmat de jurnaliștii străini, prezenți la eveniment. După ce au fost postate pe internet, imaginile video au făcut înconjurul mapamondului. Nici Edi Rama și nici Giorgia Meloni nu au comentat întâmplarea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: