(VIDEO) PRO TV, Publika și alte 9 posturi TV au primit amenzi pentru lipsă de conținut autohton
Full Article 50 second read

(VIDEO) PRO TV, Publika și alte 9 posturi TV au primit amenzi pentru lipsă de conținut autohton

Consiliul Audiovizualului (CA) a aplicat în cadrul ședinței de astăzi, 16 decembrie, amenzi în valoare de 332.000 lei pentru 11 posturi de televiziune din Republica Moldova. Sancțiunile au fost puse pentru lipsă de conținut autohton, difuzate în ore de maximă audiență.

Mai exact, membrii CA au dispus amendarea Mega TV cu 42 000 lei, Canal 3 cu 40 000 lei, Familia TV – 38 000 lei și Primul în Moldova cu 37 000 lei.

Totodată, postul de televiziune Canal 5 a fost amendat cu 37 000 lei, Canal 2 a primit amendă în valoare de 35 000 lei, Accent TV – 28 000 lei  și Orhei TV – 28 000 lei.

De asemenea, Pro TV Chișinău va trebui să achite o amendă de 25 000 lei, Publika TV – 12 000 lei, iar TV6 de 10 000 lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: