VIDEO Se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare în mai multe regiuni ale țării. Cum se circulă
Full Article 2 minutes read

VIDEO Se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare în mai multe regiuni ale țării. Cum se circulă

La această oră se înregistrează precipitații sub formă de ninsoare în mai multe regiuni ale țării. Reprezentanții Inspectoratului Național de Securitate Publică anunță că echipele de patrulare monitorizează traficul rutier pentru a interveni în orice moment. Cei de la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) declară că în prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale.

Oamenii legii îndeamnă cetățenii ca în caz de necesitate, să solicite ajutorul celui mai apropiat echipaj de poliție, prin intermediul serviciului unic.

La rândul lor, reprezentanții ASD spun că pe parcursul nopții de 30 ianuarie, au continuat lucrările de întreținere a drumurilor naționale pe timp de iarnă. Potrivit Administrației, în unele regiuni ale țării au fost necesare intervențiile unităților teritoriale SA „Drumuri”.

„În zona de Nord s-au efectuat lucrări de patrulare și combatere a ghețușului, iar în zonele Centru și Sud s-au efectuat lucrări de patrulare”, comunică cei de la ASD.

În procesul de intervenție au fost antrenate 11 unități cu utilaje speciale și au fost presărate 102,5 tone de material antiderapant.

„În prezent, accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale”, comunică Administrație.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: