VIDEO Un angajat al ASP, depistat în stare de ebrietate la volan: a refuzat să fie testat alcoolscopic
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un angajat al ASP, depistat în stare de ebrietate la volan: a refuzat să fie testat alcoolscopic

Un angajat al Agenției Servicii Publice (ASP) din Comrat a fost depistat de polițiști băut la volan. Acesta a refuzat să fie testat alcoolscopic „chiar dacă era vizibil în stare de ebrietate”, adaugă Poliția Republicii Moldova. În total, potrivit oamenilor legii, în ultimele 24 de ore, 12 șoferi au fost prinși beți la volan.

Cazul cu privire la angajatul Agenției Servicii Publice a avut loc la Comrat. Bărbatul de 38 de ani, la volanul automobilului de marcă Honda, a refuzat să fie testat alcoolscopic pentru a fi stabilit gradul de alcoolemie, chiar dacă era vizibil în stare de ebrietate – au precizat reprezentanții Poliției.

Potrivit oamenilor legii, acesta este angajat al Agenției Servicii Publice în calitate de membru al Secției de calificare a conducătorilor auto din municipiul Comrat.

În ultimele 24 de ore, cei de la Poliție declară că 12 conducători auto au fost depistați conducând în stare de ebrietate. Dintre aceștia 8 se aflau în stare avansată, iar unul a refuzat să fie testat.

Cel mai mare grad de ebrietate a fost de 1,19 mg/l în aerul expirat. În acest caz, un bărbat de 31 de ani se deplasa cu un motocultor prin satul Cetireni din raionul Ungheni.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: