VIDEO Un cetățean român, care și-ar fi omorât un conațional, reținut în Moldova
Full Article 40 second read

VIDEO Un cetățean român, care și-ar fi omorât un conațional, reținut în Moldova

Polițiștii moldoveni au reținut pe 3 februarie un cetățean român cu vârsta de 30 de ani, care este bănuit de omor în România. 

Mai exact, acest ar fi împușcat o persoană într-un automobil, cu care se afla într-un conflict de mai mult timp. Ulterior, acesta a fugit de la locul faptei și a venit în Republica Moldova cu un Audi A5.

Astfel, astăzi polițiștii l-au reținut în Chișinău, împreună cu prietena sa. În cadrul audierii, suspectul a comunicat unde a fost ascunsă arma după comiterea infracțiunii. În baza acestei informații polițiștii români au reușit să o găsească. La moment, bărbatului urmează să-i fie aplicată procedura de extrădare în România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: