VIDEO România: contrabandă cu țigări din Moldova. Un bărbat s-a ales cu dosar penal
Full Article 50 second read

VIDEO România: contrabandă cu țigări din Moldova. Un bărbat s-a ales cu dosar penal

Un român s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă, după ce a fost prins cu 10 000 de ţigarete din Republica Moldova. Țigările au fost găsite de polițiștii români în autoturismul bărbatului. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul bărbatului – indisponibilizat, relatează monitoruldegalati.ro. 

Pe 20 ianuarie, în localitatea Valea Mărului din județul Galați, polițiștii din România au oprit pentru control în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Vârlezi, județul Galați.

„Cu ocazia verificărilor, polițiștii au găsit pe bancheta din spate a autoturismului un număr de 10.000 țigarete de proveniență Republica Moldova. Acestea au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în cauză a fost indisponibilizat, până la definitivarea cercetărilor”, a relatat presa română.

Totodată, potrivit sursei, polițiștii români au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: