VIDEO Un iaht a luat foc pe mare, în Egipt: trei britanici sunt dați dispăruți 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un iaht a luat foc pe mare, în Egipt: trei britanici sunt dați dispăruți 

Trei turişti britanici au fost dați dispăruţi şi 12 au fost salvaţi, alături de alţi 12 membri ai echipajului şi ghizi egipteni, după ce un iaht a luat foc duminică, în largul coastei egiptene de la Marea Roșie, au declarat oficiali egipteni şi surse de securitate.

Supravieţuitorii au fost aduşi în siguranţă în staţiunea de scufundări din apropiere Marsa Shagra, la aproximativ 21 de kilometri la nord de oraşul Marsa Alam, împreună cu 12 membri ai echipajului şi ghizi egipteni, scrie hotnews.ro.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric pe ambarcaţiunea numită Hurricane, care se afla într-o călătorie din 6 iunie, într-o zonă chiar la nord de Marsa Alam, menționează sursa.

Imaginile postate pe reţelele de socializare au arătat un iaht alb cu acelaşi nume, în flăcări pe mare, în timp ce fum negru se ridică spre cer.

„Am văzut fum din barcă, era la aproximativ 9 km de plajă. O barcă din apropiere i-a salvat şi i-a adus la ţărm”, a spus Ahmed Maher, manager de scufundări în satul Marsa Shagra.

Ministerul de Externe al Marii Britanii a declarat că este în contact cu autorităţile locale în legătură cu incidentul şi sprijină cetăţenii implicaţi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: