VIDEO Un tânăr din Moldova a obținut premiul mare la concursul mondial de modelling din Turcia
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un tânăr din Moldova a obținut premiul mare la concursul mondial de modelling din Turcia

Adrian Lefter, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Republica Moldova, care în 2022 a obținut titlul de „Mister Planet” la un concurs din Georgia, a adus Moldovei victoria într-o altă competiție prestigioasă – Future Fashion Faces World 2024. Concursul a avut loc la sfârșitul lunii martie, la Antalya, Turcia.

„Moldova devine câștigătoare. În premieră am participat la concursul Future Fashion Faces World 2024 și am reușit să aduc premiul cel mare acasă. Îi dedic acest titlu tatălui meu, care are grijă de mine de Sus și mamei mele, care mereu a fost lângă mine. Nimic nu ar fi fost realizabil fără voi, cei ce ați fost lângă mine de la început până la sfârșit”, a scris tânărul model din Moldova.

Premiul cel mare i-a revenit și reprezentantei României, Oana Hâncu.

Amintim că, în 2021, Adrian Lefter a fost recunoscut drept cel mai bun coregraf de podium la Dubai International Fashion Week. Tânărul este și fondatorul unei școli de modelling, precum și reprezentantul oficial a peste cinci evenimente internaționale de modă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: