VIDEO Virginia Rusu, tânăra din Moldova care a impresionat jurații „Românii au Talent”. Andra: „Într-o lume plină de zgomot, tu aduci liniște”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Virginia Rusu, tânăra din Moldova care a impresionat jurații „Românii au Talent”. Andra: „Într-o lume plină de zgomot, tu aduci liniște”

Virginia Rusu este tânăra din Republica Moldova care merge mai departe în show-ul „Românii au Talent”, sezonul 14. Moldoveanca, în vârstă de 21 de ani, a primit patru de „Da” de la jurații concursului, pe care i-a cucerit cu o piesă proprie de dragoste.

„Foarte frumos. Ai o voce atât de caldă și îmi place în ce zonă te-ai dus cu compoziția ta, e pe sufletul meu. Într-o lume plină de zgomot, tu aduci liniște cu muzica ta”, a spus cântăreața Andra, după momentul susținut de Virginia Rusu.

Dragoș Bucur a încurajat-o, la rândul său, pe Virginia, să profite la maximum de cunoștințele din domeniul actoriei pe care le deține.

„Faptul că ești actriță se simte în felul în care cânți și cred că ar trebui să profiți în continuare de avantajul acesta, în fața altor interpreți de muzică”, i-a spus Dragoș Bucur moldovencei.

Virginia Rusu are 21 de ani și vine din Republica Moldova. Tânăra este studentă la actorie, în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Deși urmează cursurile de actorie, moldoveanca spune că este pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă. Ea știe să cânte cu vocea, dar și la diferite instrumente, precum chitara, pianul și tobele. Mai mult, Virginia Rusu a recunoscut că își compune singură piesele, de aproximativ 7 ani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: