VIDEO Zaharova și-a lansat piesa de Crăciun. Artiștii ruși i-au lăudat creația: „Infinit de talentată”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Zaharova și-a lansat piesa de Crăciun. Artiștii ruși i-au lăudat creația: „Infinit de talentată”

Ministerul rus de Externe a lansat piesa „Рождество. В добрый час!”, pe versurile Mariei Zaharova. Premiera clipului a avut loc pe 24 decembrie, chiar de ziua de naștere a purtătoarei de cuvânt a MAE-ului rus. Evenimentul a fost difuzat pe canalul oficial de YouTube al diplomației ruse, transmite Agenstvo.

Potrivit sursei citate, versurile piesei au fost compuse de Maria Zaharova. Însăși cântecul a fost interpretat de o cântăreață de 16 ani din Belarus, în timp ce linia melodică îi aparține compozitorului belarus Leonid Shirin.

În timpul prezentării, Zaharova a spus că a compus versurile cântecului după ce a primit binecuvântarea patriarhului Bisericii Ortodoxe Ruse Kirill.

La eveniment au luat parte, online, mai multe personalități din Rusia, inclusiv artiști. Producători și interpreți ruși, care au susținut anterior războiul declanșat de Moscova împotriva Ucrainei, inclusiv cântăreața Valeria, au numit-o pe purtătoarea de cuvânt a MAE-ului rus, cunoscută la Chișinău în special pentru replicile „acide” la adresa guvernării PAS și a Maiei Sandu: „cea mai talentată femeie”, „infinit de talentată”, „un poet foarte bun”, „o persoană inteligentă, subtilă, neînfricata”.

„Îți doresc ca nicio dificultate să nu te împiedice să scrii poezii minunate. La mulți ani!”, i-a urat producătorul rus Viktor Drobish Mariei Zaharova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: