(VIDEO) Zelenski a revenit la Kiev, după prima sa vizită de la începutul războiului: „Lucrăm pentru victorie”
Full Article 50 second read

(VIDEO) Zelenski a revenit la Kiev, după prima sa vizită de la începutul războiului: „Lucrăm pentru victorie”

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a revenit în Ucraina, după o vizită spontană în SUA. Liderul de la Kiev a înregistrat în dimineața zilei de 23 decembrie o adresare video către cetățenii săi, în interiorul biroului său, care acum este ușor de recunoscut de toți locuitorii Ucrainei.

„Bună dimineața, vă doresc tuturor multă sănătate, sunt la birou. Lucrăm pentru victorie, o zi bună tuturor, îi vom învinge pe toți”, a declarat președintele Ucrainei.

Amintim că pe 21 decembrie președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a fost într-o vizită la Washington, SUA. Aceasta este prima vizită oficială a liderului de la Kiev, de la începutul războiului declanșat de Rusia.

Zelenski a ținut un discurs în fața Congresului SUA, mulțumind americanilor pentru ajutorul acordat țării sale. Președintele ucrainean a ținut să precizeze că anul viitor va fi „un punct de cotitură” în conflictul militar.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: