Au mers la Ziua Vinului, dar au ajuns la secția de poliție. Doi bărbați au deteriorat un stand de vinuri, au furat sticle și mâncare
Full Article 2 minutes read

Au mers la Ziua Vinului, dar au ajuns la secția de poliție. Doi bărbați au deteriorat un stand de vinuri, au furat sticle și mâncare

Doi bărbați au deteriorat un stand de vinuri din Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN) și au sustras trei sticle de vin și un pachet cu produse alimentare. Cazul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 7 octombrie. Precizările au fost făcute de Inspectoratul General de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne, pe 9 octombrie. Făptașii au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor. 

Inspectoratul General de Carabinieri a anunțat că doi bărbați au deteriorat un stand de vinuri din PMAN. Cazul a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 7 octombrie.

O patrulă de carabinieri a Direcției Regionale „Centru” a IGC ce se afla la menținerea ordinii publice, a observat doi bărbați care în urma deteriorării părții din spate al standului unui producător de vinuri, au pătruns în interior, și au sustras trei sticle de vin și un pachet cu produse alimentare”, au declarat reprezentanții Inspectoratului.

Se menționează că bărbații aveau un comportament agresiv, astfel „oamenii legii au întreprins măsuri pentru reținerea lor, ulterior la fața locului a fost solicitată grupa operativă iar făptașii au fost conduși la Inspectoratul de Poliție Buiucani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor”.

Piaţa Marii Adunări Naţionale a găzduit, în perioada 7-8 octombrie, Ziua Naţională a Vinului. Zeci de vinării au fost prezente la evenimentul din centrul Chișinăului, care s-a desfășurat în acest an cu genericul „Vinul nostru cucerește lumea”. Fotoreportaj NewsMaker.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: