Cânți o piesă și imediat o găsești. YouTube a început să testeze o nouă funcție
Full Article 50 second read

Cânți o piesă și imediat o găsești. YouTube a început să testeze o nouă funcție

Pe YouTube poți cânta o piesă și imediat să o găsești, scrie snob.ru cu referire la YouTube Help. Funcția este deja disponibilă pentru un număr limitat de utilizatori. 

YouTube a început să testeze o nouă funcție de recunoaștere a pieselor în baza melodiei cântate.

Se menționează că serviciul stabilește piesa după ce a fost interpretată, dar și prin redarea acesteia de pe alt dispozitiv, asemănător principiului aplicației Shazam. Pentru a identifica melodia, utilizatorul va trebui să cânte sau să redea melodia timp de 3 sau mai multe secunde. După aceea, YouTube va publica videoclipurile relevante.

Acum funcția este disponibilă unui cerc limitat de utilizatori ai aplicației, pe baza Android. Potrivit sursei, nu este specificat dacă se planifică o implementare la scară largă a acesteia.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: