Ce riscă femeia care l-a îmbrâncit pe un deputat PAS? Poliția a identificat-o
Full Article 1 minutes read

Ce riscă femeia care l-a îmbrâncit pe un deputat PAS? Poliția a identificat-o

Femeia care l-a agresat pe deputatul PAS Dan Perciun în fața sediului Parlamentului a fost identificată. Oamenii legii au inițiat în privința acesteia o cauză contravențională pentru huliganism nu prea grav. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către șefa Serviciului de presă a Poliției Chișinău Natalia Stati.

„În urma măsurilor intreprinse femeia a fost identificată. Aceasta are 56 de ani. Pe caz a fost inițiată o procedură contravențională în baza art. 354 – huliganism nu prea grav. La acumularea materialului, aceasta urmeaza să fie sanctionată”, a declarat Stati.

Potrivit Codului Contravențional, huliganismul nu prea grav se pedepsește cu o amendă de la 300 și până la 1 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore.

Amintim că, pe 10 iulie, deputatul PAS Dan Perciun a fost luat la rost și îmbrâncit de o femeie în fața Parlamentului. Aceasta s-a arătat nemulțumită că ar fi fost deposedată de apartamentul său din cauza datoriilor. Parlamentarul nu a depus o plângere în acest sens, însă oamenii legii s-au autosesizat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: