Compania Moldcell – premiată cu 5 distincții pentru înaltă performanță la Marca Comercială a Anului 2020

An de an compania Moldcell este apreciată la Gala Businessului Moldovenesc cu înalte distincții pentru activitatea merituoasă și contribuția esențială la dezvoltarea mediului de afaceri. Anul acesta însă, a fost pentru prima dată când Moldcell a fost decernată cu 5 distincții în diverse categorii din cadrul concursului „Marca Comercială a Anului 2020”. Trofeul de Integritate, Două medalii de Aur, și două trofee „Mercuriul de Aur”, inclusiv prestigiosul trofeu pentru „REPUTAȚIE ȘI ÎNCREDERE”, acordat la decizia Comitetului de Organizare în baza unei aprecieri complexe a activității companiei reieșind din imaginea, poziționarea, strategia, calitatea serviciilor și ratingul în rândul consumatorilor.

În 2020, Moldcell a marcat 21 de ani de activitate, mai exact 20 + 1, pentru că anul trecut s-a dovedit pe cât de semnificativ, pe atât de provocator, și a dat tonul noilor idei și soluții digitale care au propulsat progresul digital din Moldova din ultimul an.

„Ultimul an a fost unul proeminent pentru Moldcell, definit prin transformare și digitalizare, când provocările au fost înlocuite cu idei, iar riscurile cu oportunități. Un an în care oamenii din Moldcell și instrumentele digitale au reprezentat motorul în fața schimbării. ”Mercuriul de Aur” pentru ”REPUTAȚIE ȘI ÎNCREDERE” vine să valideze încă o dată conexiunea pe care Moldcell o are cu abonații săi și încrederea care este investită în acest parteneriat timp de 21 ani”, Carolina Bugaian, Vicedirector Moldcell.

 

Distincțiile primite în cadrul Galei Businessului Moldovenesc reprezintă aprecierea performanței și succesul înregistrat de către compania Moldcell în 2020, fiind premiată pentru nominalizări cu impact impunător și anume:

  • Medalia de Aur pentruBUSINESS ON-LINE” – este o recunoaștere a întâietății digitale a companiei Moldcell și definește integrarea deplină a experienței online în 2020 si anume: Magazinul Online Moldcell, lansarea în premieră pe piața din Moldova a tehnologiei eSIM, lansarea platformei electronice de semnarea a documentelor M-DOC, aplicația My Moldcell, lansarea serviciului internet fix + TV Moldcell PLUS, primul abonamnet digital e-Abonament, Abonament NEXT care împreună au contribuit la menținerea de lider în portabilitate a companiei Moldcell pentru al 7-lea an consecutiv.

 

  • Trofeul Mercuriul de Aur pentru „CONTRIBUȚIE IMPORTANTĂ LA DEZVOLTAREA DURABILĂ”. Moldcell a devenit prima companie privată din Moldova care s-a angajat oficial să sprijine Obiectivele ONU de Dezvoltare Durabilă prin semnarea unui Memorandum de Înțelegere cu Organizația Națiunilor Unite. Semnarea acestui memorandum reprezintă reconfirmarea principiilor după care Moldcell și-a ghidat activitatea în ultimii 21 ani, dar și consolidarea viziunii sale de viitor.
  • Trofeul de Integritate pentru „IMPLEMENTAREA STANDARDELOR DE INTEGRITATE ÎN SECTORUL PRIVAT” confirmă faptul că abonații Moldcell se bucură de calitate înaltă a serviciilor, bazată pe principiile de responsabilitate în afaceri, corectitudine, etică și conformitate, pe care Moldcell le promovează cu încredere în toată comunitatea de afaceri a Republicii Moldova.

 

  • DEBUTUL ANULUI ” Medalia de Aur pentru Fundația Moldcell.

Fundația Moldcell a fost unica premiantă în această categorie, și nu în zădar. În mai puțin de un an, au fost lansate inițiative și proiecte menite să schimbe viața oamenilor din Moldova spre bine. Lansată în 2020, Fundația reprezintă o platformă care reunește toate inițiativele și proiectele de responsabilitate social-corporativă ale companiei Moldcell.

„Ne mândrim că am reușit să-i susținem pe cei care au avut cel mai mult nevoie de ajutor în lupta împotriva COVID-19 (medicii din prima linie, pacienți, bătrâni, copii din familii social vulnerabile, profesori) cu 10 ventilatoare oferite la 8 spitale din țară, donare de trafic internet, minute gratuite, prânzuri calde pentru medici. Extinderea oportunităților de formare a tinerilor creativi și susținerea centrului ArtCor prin semnarea Memorandumului cu Asociația COR. Integrarea persoanele în vârstă în lumea virtuală cu ajutorul proiectului comun cu Fondul de Sprijin pentru Populație al Națiunilor Unite”, Irina Strajescu, Director Executiv Fundației Moldcell

 

Pentru că #WeAreMoldcell, fiecare distincție este meritul tuturor angajaților Moldcell, dar și al acționarilor noștri CG Corp Global care inspiră Moldcell la noi înălțimi.

Concursul „Marca Comercială a Anului” este organizat de către Camera de Comerț și Industrie a RM, în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

NewsMaker

Șor a încercat să saboteze summitul Moldova-UE? Protest înăbușit de poliție

Liderii Uniunii Europene, Ursula von der Leyen și Antonio Costa, au fost așteptați cu protest la Reședința de Stat, care găzduiește astăzi primul summit Moldova – UE. Manifestația a fost, însă, rapid înăbușită de forțele de ordine. Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru NM că acțiunea a fost premeditată și orchestrată de membri ai „grupării criminale Șor”, iar manifestanții au fost identificați în zona de maximă securitate.

„Poliția a cunoscut din timp faptul că în cursul zilei de astăzi urmau să apară provocatori, cu scopul de a schimba accentele și a deturna atenția de la elementul central al evenimentului.
Mai multe persoane, inclusiv tineri au fost văzuți în zona de maximă securitate („zona zero”), iar forțele de ordine au intervenit prompt, acționând strict în conformitate cu prevederile legale. Persoanele în cauză au fost verificate și identificate, iar în urma primelor constatări s-a stabilit că acestea fac parte din gruparea criminală „Șor””, a declarat Mariana Bețivu pentru NM.

IGP reiterează că rămâne ferm angajată în asigurarea ordinii și siguranței publice „și nu va tolera acțiuni menite să destabilizeze situația din țară”.

Amintim că, mai devreme, oamenii legii au confirmat pentru NM că Aeroportul din Chișinău a fost ținta unui apel fals cu bombă, înainte de vizita liderilor europeni în țara noastră. „Toate serviciile cu atribuții în domeniul siguranței au anticipat astfel de scenarii”, a precizat Poliția.

Astăzi, 4 iulie, la Reședința de Stat din Chișinău are loc primul summit bilateral dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană. Evenimentul este găzduit de președinta Maia Sandu, alături de președintele Parlamentului, Igor Grosu, și prim-ministrul Dorin Recean. Uniunea Europeană este reprezentată de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și de președintele Consiliului European, António Costa.

Agenda summitului include subiecte-cheie precum procesul de aderare a Moldovei la UE, aprofundarea cooperării economice, extinderea rețelelor de infrastructură, tranziția energetică, digitalizarea și dezvoltarea regională. Un punct central al discuțiilor îl constituie prezentarea și avansarea Planului de Creștere pentru Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

(VIDEO) Lideri ai UE, la Chișinău/Fake „decret al lui Sandu” despre proteste/Alegerile scandaloase, anulate

Cele mai importante știri din Moldova și din lume în noua ediție NewsMaker!
Subiectele ediției:

— Alertă cu bombă la aeroport, înainte ca oficialii europeni să aterizeze la Chișinău
— Curtea de Apel a anulat alegerile din Boldurești
— Salarii mai mari pentru aproximativ 10 mii de asistenți sociali
— Elevii care au luat 10 pe linie la BAC, premiați de Maia Sandu
— Președinția neagă existența unui decret privind folosirea forței fizice
— Un adolescent a intrat cu motocicleta în mașina unui primar de la PAS
— Dodon o atacă pe Sandu, înainte de summit: „Mandatul ei va fi anulat”
— Automobil răsturnat pe șosea: un copil a fost rănit
— Summit-ul Moldova-UE: aderarea și scuritatea, în prim-plan
— Explozie puternică la Roma. 21 de persoane au fost rănite
— 11 mln de lei „reciclate” ilegal de către o asociație patronală
— Circulație restricționată pe mai multe străzi din Chișinău
Abonați-vă la NewsMaker – cele mai actuale știri fără cenzură.
Nu uitați să apăsați pe clopoțel pentru a nu rata noile ediții: zilnic, la 15:00 și 19:00, de luni până vineri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

NewsMaker

LIVE Summitul UE-Moldova: primele declarații de presă alături de Maia Sandu

Președinta Maia Sandu, alături de președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și președintele Consiliului European, Antonio Costa, susține o conferință de presă după încheierea lucrărilor primului summit Republica Moldova – Uniunea Europeană. NM transmite în direct declarațiile.

Premieră în Ucraina: o instanță din Kiev a recunoscut o căsătorie între doi bărbați

Pentru prima dată în istoria Ucrainei, o instanță a recunoscut oficial existența unei relații de tip mariaj între doi bărbați. Tribunalul din Kiev a constatat că Zorian Kis, prim-secretar al Ambasadei Ucrainei în Israel, și activistul Timur Levciuk formează o familie, constatând în mod legal conviețuirea acestora ca parteneri de viață, scrie Novosti Donbasa.

Decizia instanței vine după un lung proces inițiat de cei doi. În iunie 2024, Zorian Kis a fost numit într-o funcție diplomatică în Israel și a dorit să se deplaseze împreună cu partenerul său. Ministerul ucrainean de Externe a refuzat, invocând lipsa recunoașterii oficiale a relației dintre cei doi.

Inițial, cererea depusă în instanță în septembrie 2024 a fost respinsă. Totuși, în februarie 2025, Curtea Supremă a admis recursul și a dispus reexaminarea cauzei. În cele din urmă, judecătorii au decis să recunoască în mod oficial faptul că Zorian și Timur trăiesc împreună ca o familie.

Cei doi sunt împreună de peste 12 ani. În 2017 au organizat o nuntă simbolică în Ucraina, iar în 2021 și-au legalizat căsătoria în Statele Unite ale Americii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
asp.gov.md

Taxele de salubritate: Reacția ASP, după ce a fost acuzată de Primăria Chișinău că ar fi introdus minori și persoane decedate în lista plătitorilor

Agenția Servicii Publice a venit pe 4 iulie cu o reacție, după ce Primăria Chișinău a acuzat-o că a întocmit lista persoanelor care trebuie achite taxa de salubrizare cu greșeli, fiind incluse și categorii de oameni care nu fac obiectul plății, ceea ce ar fi generat nemulțumiri. ASP a declarat că a structurat datele conform solicitării care i-a fost adresată și că Agenția nu are competențe de a selecta sau exclude a unor categorii de persoane. Totodată, instituția a catalogat afirmațiile primăriei drept o „tentativă de deturnare a responsabilității”.

Agenția Servicii Publice a menționat că rolul său se limitează exclusiv la furnizarea datelor din Registrul de Stat al Populației, în baza solicitărilor oficiale, recepționate în conformitate cu legislația în vigoare și că ASP nu are competențe în evaluarea eligibilității contribuabililor.

În cazul taxei pentru salubrizare aplicată în mun. Chișinău pentru anul 2024, la solicitarea Primăriei municipiului Chișinău (nr.2-04/2-43 din 03.02.2025), ASP a transmis informațiile cerute pentru introducerea acestora în Sistemul Informațional Automatizat „Stingerea obligațiilor fiscale prin intermediul Serviciului de colectare a impozitelor și taxelor locale”. Datele prezentate au fost selectate și structurate conform solicitării (solicitarea nr. 26-19/2-11/31370 din 24.02.2025 / Contract nr. 2-MI din 02.04.2025). În ceea ce privește conținutul listei și criteriile de eligibilitate pentru aplicarea taxei, ASP precizează că instituția nu are competențe de selecție sau excludere a anumitor categorii de persoane”, a precizat instituția.

Totodată, ASP a mai spus că datele din Registrul de Stat al Populației sunt expuse integral pe platforma de interoperabilitate și pot fi consumate de către participanții autorizați, în conformitate cu legislația în vigoare. Agenția a subliniat că Primăria Chișinău, în calitate de participant la schimbul de date, are posibilitatea legală de a solicita Agenției de Guvernare Electronică inițierea proiectelor de integrare și asigurarea accesului la datele necesare prin intermediul platformei MConnect.

Regretăm tentativa de deturnare a responsabilității instituționale adusă în vizorul public de către Primăria municipiului Chișinău și reamintim că buna cooperare interinstituțională trebuie să se bazeze pe respectarea normelor legale și pe dialog constructiv, nu pe acuzații nefondate lansate în spațiul public.

Agenția Servicii Publice rămâne deschisă colaborării, în limitele competențelor sale, pentru a sprijini autoritățile locale în realizarea unor procese corecte și transparente în raport cu cetățenii”, a spus ASP.

Amintim că, pe 3 iulie, Primăria municipiului Chișinău a anunțat că au apărut mai multe „nemulțumiri” din partea cetățenilor cu privire la primirea avizelor privind plata taxei de salubrizare. Potrivit instituției, ASP, care este responsabilă de generarea bazei de date privind persoanele care au obligația să achite taxa, ar fi refuzat să transmită datele pentru verificare Primăriei și le-a expediat Serviciului Fiscal de Stat. Astfel, în listă ar fi fost incluse categorii de persoane care nu sunt supuse achitării taxei, printre care minori, pensionari și oameni decedați. Primăria a declarat că responsabilitatea pentru incomoditățile create aparține „în totalitate” Agenției Servicii Publice.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: