Criuleni: Un bărbat și-a lovit soția și soacra cu toporul. Una dintre femei a murit
Full Article 2 minutes read

Criuleni: Un bărbat și-a lovit soția și soacra cu toporul. Una dintre femei a murit

Polițiștii din Criuleni au reținut un bărbat suspectat de omorul soacrei și tentativă de omor a soției. Polițiștii au menționat că între cei trei ar fi izbucnit un conflict, după care bărbatul a aplicat o lovitură soției sale, ulterior soacrei. În urma leziunilor corporale primite, femeia de 80 de ani a decedat pe loc.

Noaptea trecută, pe 12 octombrie – în jurul orei 23:00, polițiștii din Criuleni au fost sesizați de o femeie de 59 de ani din Drăsliceni, precum că în urma unui conflict, soțul ar fi lovit-o cu un topor în regiunea capului.

La fața locului, preliminar, oamenii legii au stabilit că bărbatul de aceeași vârstă, aflându-se la domiciliu împreună cu soția și soacra, în urma unui conflict care ar fi izbucnit spontan între cei trei, acesta a luat un topor și i-a aplicat soției sale o lovitură în regiunea capului. Ulterior, și-a continuat acțiunile violente asupra soacrei, aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu toporul în regiunea capului, dar și câteva lovituri cu un cuțit pe mai multe părți ale corpului”, au menționat polițiștii.

În urma leziunilor corporale primite, femeia de 80 de ani a decedat pe loc.

După comiterea infracțiunii bărbatul a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, însă la scurt timp, în rezultatul măsurilor de investigație întreprinse de polițiștii din Criuleni, bărbatul a fost localizat și reținut. Acesta urmează a fi cercetat penal în cadrul a două cauze penale pornite pentru tentativă de omor și omor intenționat”, au adăugat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Se menționează că bănuitul urmează să fie reținut pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: