„Descoperă produsele locale de sezon” – o campanie marca Château Vartely
Full Article 3 minutes read

Château Vartely lansează campania „Descoperă produsele locale de sezon”. O campanie dedicată ingredientelor simple, crescute și produse aici, acasă, în Moldova. Țara noastră este un adevărat tărâm al belșugului gastronomic, cu zeci de produse de sezon cu un potențial extraordinar, proaspete, naturale și foarte gustoase. Ne-am propus să le redescoperim pe rând, pe toate, și nu oricum, dar în asociere enogastronomică. Pentru că, pe cât de simple sunt, pe atât de pline de gust.

Vinurile gastronomice Château Vartely își propun să exploreze întregul potențial al gustului autohton și să afle din secretele produselor locale de sezon, chiar de la promotorii acestora, ca mai apoi să le prezinte publicului într-o nouă formulă. Campania „Descoperă produsele locale de sezon” se va desfășura pe paginile oficiale de Facebook și Instagram Château Vartely. Timp de 9 luni, vom prezenta publicului produsele locale de sezon, așa, cum nu le-au mai văzut. Împreună cu entuziaștii gastronomici locali vom explora și vom redescoperi această lume savuroasă a gustului local, autentic.

Vă invităm să descoperim împreună toate varietățile produselor locale, modalitățile de preparare și modurile de asortare ale acestor produse cu vinurile gastronomice Château Vartely.

Lunar, în cadrul campaniei „Descoperă produsele locale de sezon” vom prezenta câte două produse locale, iar pentru fiecare produs vom alege câte un ghid din oamenii care s-au dedicat promovării gustului local autentic. Ei sunt cei care ne vor însoți în această călătorie gastronomică plină de gust, descoperiri și vin.

Produsul de debut în cadrul campaniei va fi pâinea – nelipsită de la orice masă. Ghidul nostru în lumea multitudinii de varietăți de pâine va fi celebrul brutar Dorin Mereuță, care ne va împărtăși toate cunoștințele lui despre acest aliment, ne va spune care sunt beneficiile lui, ce tipuri de pâine există, dar și secretul unor rețete extraordinare și simple, care au la bază pâinea.

Campania „Descoperă produsele locale de sezon” este dedicată unicității gustului local și valorificării produselor naturale, crescute cu dragoste și grijă. Fiindcă produsele locale, și mai ales cele sezoniere, sunt și cele mai pline de gust. Uneori, le consumăm cu plăcere în forma lor simplă, alteori le combinăm, pentru a crea bucate extraordinar de gustoase. Și întotdeauna le asociem cu un vin bun, pentru a le pune în valoare reciprocă calitățile și particularitățile.

Fiți alături de noi în această redescoperire a gustului local, unde vom savura bogăția gastronomică a produselor locale și de sezon, vom afla cum putem să le pregătim și cum să le combinăm cu vinurile gastronomice de la Château Vartely, pentru a le accentua prospețimea și savoarea.

Pentru că Château Vartely este despre gustul autentic și natural, despre clipele de bucurie, pe care le împărtășim cu cei dragi, atunci când ne adunăm în jurul mesei.

Descoperă produsele locale și de sezon împreună cu vinurile gastronomice de la Château Vartely.

„Descoperă produsele locale de sezon” – o campanie marca Château Vartely

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: