Deținutul care a fugit, în timp ce se afla la muncă într-un sat din Orhei, a fost găsit la Călărași
Full Article 40 second read

Deținutul care a fugit, în timp ce se afla la muncă într-un sat din Orhei, a fost găsit la Călărași

Deținutul, care pe 28 septembrie a evadat în timp ce se afla la muncă într-un sat din Orhei, a fost găsit. Anunțul a fost făcut de Administrația Națională a Penitenciarelor din Republica Moldova. Bărbatul a fost reținut într-un sat din raionul Călărași. 

Administrația Națională a Penitenciarelor a declarat că deținutul, care a părăsit ieri locul de muncă, a fost reținut pe 29 septembrie în satul Seliștea Nouă din raionul Călărași, aproximativ la ora 9:15.

Deținutul își ispășea pedeapsa la Penitenciarul nr. 18 din satul Brănești, raionul Orhei. Acesta a evadat de la locul de muncă, în satul Chiperceni din raionul Orhei. Potrivit reprezentanților penitenciarului, deținutul avea drept de deplasare fără escortă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: