„Eu voi face din această circumscripție un adevărat Strasbourg”. Partidul Șor și-a anunțat candidatul pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești
Full Article 2 minutes read

„Eu voi face din această circumscripție un adevărat Strasbourg”. Partidul Șor și-a anunțat candidatul pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești

Vitalie Balinschi este candidatul Partidul Șor la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38, Hâncești. Despre acest lucru, Ilan Șor a anunțat prin Skype, în cadrul unei conferințe de presă, astăzi, 20 ianurie. 

„Noi avem un candidat puternic, cu experiență. Această persoană a participat nemijlocit la toate proiectele de dezvoltare din municipiul Orhei. Această persoană cunoaște în detalii fiecare proiect pe care noi l-am implementat. Din punctul meu de vedere, el este o persoană onestă și responsabilă”, a declarat Ilan Șor.

La rândul său, Vitalie Balinschi a spus că cunoaște probleme cu care se confruntă localitățile din această circumscripție.

„În calitatea de vicepreședinte al Partidului Șor, eu am cutreierat toate localitățile din țară, inclusiv satele din raionul Hâncești. Cunosc problemele cu care se confruntă cetățenii, cunosc problemele cu care se confruntă localitățile din această circumscripție. Eu am activat în calitatea de funcționar public, ceea ce însemană că eu am facut parte la realizarea proiectelor de succes din raionul Orhei și știu ce vom face în circumscripția nr. 38”, a spus Balinschi.

În încheire Ilan Șor a declarat: „eu voi face din această circumscripție un adevărat Strasbourg”.

Amintim că până în prezent doar Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Unității Naționale și-au desemnat candidații pentru alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: